Aqua Detox myrkynpoisto

Aqua Detox-jalkahoito on turvallinen, tehokas ja miellyttävä tapa puhdistaa kehoa kuona-aineista. Nykyaikainen elämä, stressi, vähäinen liikunta ja huonot ruokailutottumukset edesauttavat toksiinien (myrkkyjen) kerääntymistä elimistöön aiheuttaen solujen luonnollisen energiatasapainon järkkymistä.

Olemme päivittäin kosketuksissa toksiinien kanssa, niitä ovat esimerkiksi lisäaineet ruuissa ja juomissa, saasteet ilmassa ja säilöntäaineet ihonhoitotuotteissa. Solujen luonnollinen toiminta on imeä ravinteita ja poistaa jäteaineita, eli kuonaa ja toksiineja. Mikä tahansa epätasapaino voi estää soluja tämän toiminnan hoitamisessa. Tämä voi johtaa sairauksien syntyyn tai pahenemiseen. Aqua Detox palauttaa elimistön energiakenttien ja solujen tasapainon.

Mitä hoidon aikana tapahtuu?

Aqua Detox-hoidot annetaan yleensä jalkojen kautta, koska tämä on sekä miellyttävää, että tehokasta. Ihmisen kummassakin jalassa on yli 2000 huokosta, joiden kautta toksiinit voidaan poistaa hyvin tehokkaasti. Jalkoja pidetään lämpimässä vedessä, johon on lisätty merisuolaa veden johtokyvyn lisäämiseksi. Kytkettäessä laite päälle muodostuu veteen elektrolyysi. Aqua Detox jalkakylpy käyttää veden elektrolyysiä vapauttaakseen negatiivisia ioneja veteen. Negatiiviset ionit imeytyvät kehoon osmoosin kautta ja täten kehon kudokset ja veren punasolut saavat uutta energiaa ja happea. Laitteen tuottama taajuus resonoi hellästi elimistön läpi stimuloiden kaikkia soluja. Tällä on tasapainottava vaikutus soluenergiaan mahdollistaen täten solujen tehokkaan toiminnan ja kerääntyneiden kuona-aineiden ja toksiinien vapauttamisen.

Keho vastaa hoitoon tehostamalla toksiinien eritystä maksan ja munuaisten kautta. Elimet saavat hoidon kautta apua suorittamaan toimintaansa. Hoidon aikana pieni osa toksiineista vapautuu veteen ja eritys jatkuu kun keho puhdistaa itseään luonnollisin keinoin. Hoidon vaikutus jatkuu tavallisesti jopa 48 tuntia hoidon jälkeen. Eritystä tapahtuu eniten virtsan, mutta myös ihon ja suoliston kautta. Veden väri muuttuu siitä huolimatta pidetäänkö jalkoja vedessä, värimuutos on elektrolyysin aikaansaama. Väri voi vaihdella henkilöstä toiseen ja myös hoitokertojen välillä.

Kuinka monta hoitokertaa pitäisi ottaa?

Alkukuurin kesto ja hoitokertojen väli on yksilöllinen. Yleinen suositus on, että aloitetaan vähintään kuudella hoitokerralla ensimmäisen kuukauden aikana. Tämä saa aikaan hyvän alustavan toksiinien poistumisen kehosta. Hoitokertoja ei suositella otettavaksi peräkkäisinä päivinä. Alkukuurin jälkeen suosittelemme ylläpitohoitoa 4-6 viikon välein, toksiinien jatkuvaksi poistumiseksi kehosta. Hoitokertojen tiheyden määrittelee hoidettavan oma näkemys yleisestä terveydestään.

Mitkä ovat Aqua Detox-hoidon hyödyt?

Aqua Detox-hoidoista on paljon hyötyjä ja monet ovat saaneet merkittävää helpotusta eri sairauksien oireisiin. Aqua Detox-hoito on jokaiselle yksillöllistä, koska samantapaiset oireet voivat johtua hyvin erilaisista syistä. Aqua Detox ei itsessään paranna mitään sairauksia, vaan kehon toiminnassa mainitut muutokset vaikuttavat välillisesti mitä erilaisimpien vaivojen oireisiin. Joskus voi tuntea väsymystä tai muuta epäsuotuisaa hoidon jälkeen. Tätä ilmenee elimistön käyttäessä energiaa itsensä parantamiseen paranemis– ja puhdistusvaiheen käynnistyttyä. Hoitokertojen tiheyttä tulisi vähentää, niin kauan kuin näitä reaktioita esiintyy. Useimmiten olo on hoidon jälkeen huomattavasti pirteämpi, kevyempi ja elinvoimaisempi. Monet kivut saattavat hellittää, kuten turvotus nivelissä, fibromyalgia ja säryt. Ihottumat saattavat helpottua. Terveellinen ruokavalio ja ulkoilu edistävät hoidon vaikutuksia. Eri elinten energiatasot kohoavat ja tasapainottuvat, ääreisverenkierto tehostuu ja veren hapenottokyky paranee, kun verestä poistuu epäpuhtauksia. Aqua Detox-hoito tukee munuaisten toimintaa ja lisää eritystä. Hoitoveteen erittyy mm. ammoniakkia ja nitraatteja, fosfaatteja ja metalleja. Hoito elvyttää kehon kaikkien solujen toimintaa, myös veren punasolujen toiminta elpyy.

Aqua Detox -hoito stimuloi ainoastaan elimistön luonnollista erittämistä, eli tukee elimistöön kerääntyneiden myrkkyjen ja muiden epäpuhtauksien poistumista eikä vaikuta vitamiinien, mineraalien, ravintoaineiden tai lääkkeiden vaikutukseen. Tästä syystä Aqua Detox-hoito on suositeltavaa myös lääkekuurien tai jatkuvan lääkityksen aikana.

Hoidon aikana ja sen jälkeen jalkojen lämpötilan on todettu kohonneen, osoittaen että verenkierto on parantunut. Aqua Detox-hoitoja voidaan käyttää yhdessä erilaisten terapeuttisten hoitojen kanssa tai yksinään ennaltaehkäisevästi ylläpitämään terveyttä.

Sopiiko Aqua Detox-hoito kaikille?

Aqua Detox-hoitoja ei suositella, jos:

  • sinulla on sydämentahdistin tai epilepsia
  • sinulle on tehty munuaisen tai muun elimen siirto
  • käytät immuunijärjestelmää hidastavia lääkkeitä
  • olet raskaana tai imetät

Jos raskaana oleva nainen on saanut Aqua Detox-hoitoa, hänen ei kuitenkaan tarvitse olla huolestunut, mutta suosittelemme hänelle hoitojen lopettamista.

Mikäli on pienintäkään epäilystä laitteen käytöstä, suosittelemme varmistusta omalta lääkäriltä.

HUOM!

Aqua Detox-hoito käynnistää puhdistus– ja paranemisreaktion ja avaa ihon huokosia koko keholta. Tämä kiihdyttää aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden eritystä esim. virtsaan. Virtsaamisen tarve ja hikoilu saattavat lisääntyä hoidon vaikutuksen ajan.

Hoidon jälkeen EI tulisi altistaa itsensä kemikaaleille, esim. hiusten värjäykselle tai permanentille samana päivänä.

Aqua Detox-hoito on suositeltavaa kemiallisen altistuksen jälkeen poistamaan myrkyt kehosta mahdollisimman pian.

Hoidon alkaessa vesi on kirkasta.

Hoidon puolivälissä vesi on tummempaa.

Hoidon päätyttyä vesi on todella tummaa ja kokkareista.

Hoidon jälkeen jalkoja pestään puhtaassa vedessä, ja kuivauksen jälkeen niihin hierotaan rentouttavaa jalkavoidetta.