Shakti intialainen piikkimatto

 

Monituhatvuotista parantavaa energiaa ja voimaa antavaa viisautta.

Tehokas apu sekä fyysisten että tunneperäisten jännitystilojen rentouttamiseen. Vilkastuttaa verenkiertoa ja parantaa hapenottokykyä. Piikkimattoa käytetään mm. alhaiseen vireystasoon, korkeaan stressitasoon, univaikeuksiin ja masennukseen.

Meiltä myös Advanced ja Light!

Lähde ja lisätietoja: www.shaktimattan.se (ruotsiksi)

Kaikki fyysiset ja psyykkiset ongelmat johtuvat kehossamme olevista tukoksista. Vapauttamalla nämä sisäiset jännitystilat ratkaisemme suuren osan ongelmasta – masennuksesta jumiutuneisiin hartioihin ja huonoon ruoansulatukseen. Shakti-piikkimaton säännöllinen käyttö rentouttaa kehon jännitystilat.

Intiassa piikkimattoa on perinteisesti käytetty tuhansia vuosia kehon parantamisessa. Intialaiset joogit ovat käyttäneet piikkimattoa saavuttaakseen mielen ja kehon tasapainon.

Nämä intialaiset mestarit ovat kehittäneet piikkimaton päästääkseen kärsimyksistä (jännitystiloista) ja saavuttamaan sisäisen rauhan. Alkuperäinen piikkimatto oli tehty puusta ja metallista. Olemme nykyaikaistaneet piikkimattoa esteettisemmäksi helppokäyttöisemmäksi. Olemme vaihtaneet metallin muoviin ja puun kankaaseen. Jokaisessa muovinapissa on 27 piikkiä. Jokaisessa matossa on 230 nappia. Tämä tekee yli 6000 piikiä, jotka todennäköisesti ylittää jopa perinteisten mattojen määrän.

Asettuessa piikkimatolle piikit koetaan usein ensin pistelynä tai lievänä kipuna, mutta se muuttuu nopeasti mukavaksi lämmöksi ja mielihyväksi verenkierron vilkastuessa. Mikäli sinulla on erittäin herkkä iho voit asettaa ohuen kankaan kehosi ja maton väliin.

Shakti piikkimatto antaa voimakasta parantavaa energiaa joten erilaisia reaktioita ja tuntemuksia voi esiintyä hoidon aikana ja hoidon jälkeen. Kokemukset vaihtelevat yksilökohtaisesti ja myös eri hoitokertoina.

Hoidon aikana on tavallista tuntea väsymystä ja voi jopa nukahtaa. Vilua ja näläntunnetta voi esiintyä, kuten myös voimakkaita tunteita, iloa ja vihaa. Nämä ovat merkkejä siitä, että energiaa on runsaasti liikkeellä. Tuntemukset menevät ohi ja antavat tilaa syvemmälle rauhallisuudelle. Suuria määriä endorfiineja ja rauhallisuushormoneja vapautuvat hoidon aikana ja ne antavat keholle lepoa ja palautumista. Siksi suositellaan rentoutumista tai rauhallista toimintaa hoidon jälkeen. Shakti-piikkimatto on erittäin hyvä myös kuntoutukseen ja treenin jälkeen koska se vilkastuttaa verenkiertoa ja täten nopeuttaa palautumista.

Aseta Shakti-piikkimatto sängylle tai muulle pehmeälle alustalle. Suosittelemme että makaat maton päällä 15-30 min kerralla, mutta ei ole vaarallista olla pidempään tai jos nukahdat. Käytä mattoa niin usein kuin haluat ja sinulla on aikaa, mielellään joka päivä. Tarvittaessa Shakti-piikkimaton voi pestä käsin haaleassa vedessä. Vältä pesukonetta, sillä piikit voivat vahingoittua.